Direct naar de inhoud.

Komt dat zien, komt dat zien

  • door:
  • op:

 

Foto: Freerk Boskers

ONSTWEDDE – Zaterdag, 14 december, organiseert Manege de Driesporen te Onstwedde voor de tweede keer een heuse Santa-Ride. In Amerika is dit een echte traditie: The Christmas Horse Parade oftewel Santaride. Men viert daar het begin van het wintervakantieseizoen met een unieke parade.

Onder het genot van een beker warme chocolademelk en met op de achtergrond gezellige kerstmuziek ervaart men het ware vakantiegevoel tijdens het kijken naar tientallen prachtig versierde paarden en ruiters en wagens versierd met slingers en bellen. Manegevereniging De Driesporen wil deze Amerikaanse traditie nu ook in Onstwedde voortzetten.

Sinds enige tijd kunnen enthousiastelingen zich al voor dit evenement aanmelden. De inschrijving verloopt tot dusverre zeer goed en er wordt dan ook een lange bonte stoet feestelijk versierde paarden met ruiters en wagens verwacht.

Het vertrek is om 15.00 vanaf manege de Driesporen waarna een defilé door het dorp zal worden gehouden.
De deelnemers zijn al enige tijd bezig om hiervoor de meest uiteenlopende feestelijke kerstcreaties te maken. Te denken valt aan kerstmannen/vrouwen, kerstelfjes, rendieren en engeltjes. Voor de mooiste combinatie is er een leuk prijsje te winnen!

Uiteraard is iedereen van harte welkom om de Santa-Ride onderweg of bij manege de Driesporen te bewonderen. Bij terugkomst op de manege is er voor alle deelnemers glühwein en/of warme chocolademelk met iets lekkers!

Aanmelden kan via aanmelden-driesporen@hotmail.com. Deelname is mogelijk voor zowel ruiters als menners.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal