Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstmarkten en Moonlightshopping

Kerstgezelligheid in Veendam –
(F: Peter Panneman)

VEENDAM/STADSKANAAL – (video) Zaterdag stond het bruisende centrum van Veendam de hele dag in het teken van de kerstmarkt. Een evenement dat werd gecombineerd met Moonlightshopping op de zaterdagavond, aankomst van de kerstman via de STAR, en heel veel gezellige live-muziek. De winkeliers zijn tevreden want Moonlightshopping was een drukbezocht evenement.

Ook in Stadskanaal was er Moonligtshopping. De Knoalsters deden dat een dagje eerder op de vrijdagavond. Ook hier deden de centrumwinkeliers goede zaken want het was gezellig druk in het centrum. Met name in de Kanaalpassage, waarschijnlijk doordat het overdekt is, zat het hutjemut vol met bezoekers en kopers.

Stadskanaal vlog-reportage:

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.