Direct naar de inhoud.

Kerstmarkten en Moonlightshopping

  • door:
  • op:
Kerstgezelligheid in Veendam –
(F: Peter Panneman)

VEENDAM/STADSKANAAL – (video) Zaterdag stond het bruisende centrum van Veendam de hele dag in het teken van de kerstmarkt. Een evenement dat werd gecombineerd met Moonlightshopping op de zaterdagavond, aankomst van de kerstman via de STAR, en heel veel gezellige live-muziek. De winkeliers zijn tevreden want Moonlightshopping was een drukbezocht evenement.

Ook in Stadskanaal was er Moonligtshopping. De Knoalsters deden dat een dagje eerder op de vrijdagavond. Ook hier deden de centrumwinkeliers goede zaken want het was gezellig druk in het centrum. Met name in de Kanaalpassage, waarschijnlijk doordat het overdekt is, zat het hutjemut vol met bezoekers en kopers.

Stadskanaal vlog-reportage:-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal