Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstmarkt Borger dit jaar voor de 10e keer

BORGER – Op zaterdag 8 december start om 12.00 uur de 10e editie van de Kerstmarkt in Borger. Dit jaar weer met heel veel deelnemers uit heel Noord – Nederland. Met heel veel lekkers en leuks voor de komende feestdagen.

Deelnemers uit de brede regio
Ook dit jaar heeft de markt weer een groot aantal deelnemers. De deelnemers komen o.a. uit Borger en Nieuw-Buinen. Maar de organisatie is ook blij verrast met de deelnemers uit o.a. Zwolle. Het evenement heeft een hele goede naam neergezet die ver buiten de regio Borger bekend is. De organisatie is super trots. Meer dan 65 deelnemers zullen a.s. zaterdag het rondje Grote Brink – Achter de Brink in het centrum van Borger helemaal in kerstsfeer gaan brengen.

Gevarieerd aanbod
Voor de kerstmarkt in Borger geldt ieder jaar dat iedereen welkom is als deelnemer. Diverse verenigingen grijpen dit evenement aan om samen als club een extra centje voor de clubkas te verdienen. Maar ook de ondernemers die mee doen, doen het niet zo maar. Ze vinden dat ze er bij moeten zijn om zich aan de bezoekers te laten zien. De organisatie is daarom ook weer heel blij met het mooie gevarieerde aanbod van de deelnemers. Met o.a. warme chocolademelk, foodtrucks, muziek en zang en mooie hebbedingetjes. Kijk voor het volledige overzicht van de deelnemers op de website kerstmarktborger.nl

Arrenslee
Omdat het de 10e keer is dat de kerstmarkt in Borger wordt georganiseerd, heeft de organisatie ervoor gezorgd dat er dit jaar een echte kerstman aanwezig is die in zijn arrenslee rondjes door het dorp gaat maken. Iedereen mag gratis mee.

Parkeren
Parkeer uw auto op een van de parkeerplaatsen die met de blauwe parkeerroute worden aangegeven. De parkeerplaatsen aan de Achter de Brink zijn afgesloten. Wegens wegwerkzaamheden zijn een aantal parkeerplaatsen nabij de kerstmarkt niet beschikbaar. Volg hiervoor de gele borden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.