Direct naar de inhoud.

Grote opkomst Nieuwjaarsduik in zwembad Pagedal

  • door:
  • op:
Nieuwjaarsduik Pagedal Stadskanaal
Nieuwjaarsduik Pagedal Stadskanaal

STADSKANAAL – Zaterdag drie januari 2015 vond in Stadskanaal een overdekte, zeer gezellige nieuwjaarsduik plaats. De duik was tevens de start en allereerste activiteit van sportstimuleringsproject Sport en gezin Stadskanaal. Ongeveer 100 zwemmers trotseerden het warme water van zwembad Pagedal. Ze konden daarbij rekenen op muzikale support en prima catering. Het startschot werd rond 11.30 uur gegeven door Kasper Groen interim-voorzitter van Zwemvereniging Nova.

 

Vooraf had spreekstalmeester Martin Lutke de zwemmers en het publiek uitleg gegeven over het sportstimuleringsproject Sport en gezin Stadskanaal. Dit project heeft als doel jonge ouders meer te laten sporten en gaat de komende maand een startkaart lanceren, waarmee deze groep voor 10 euro, 10 keer kan sporten. Na afloop konden zwemmers kijken naar clubkampioenschappen van Zwemvereniging Nova en een vrijkaartje krijgen om de rest van de dag in het subtropische zwemgedeelte van Pagedal te verblijven. Sport en gezin Stadskanaal bedankt alle deelnemers en vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze eerste overdekte nieuwjaarsduik in Stadskanaal.

Sportstimuleringsproject Sport en gezin Stadskanaal

Nieuwjaarsduik 2015 Stadskanaal
Nieuwjaarsduik 2015 Stadskanaal

Het sportstimuleringsproject Sport en gezin Stadskanaal is op initiatief van Zwemvereniging Nova tot stand gekomen met steun van de gemeente Stadskanaal, het zwembad Pagedal en de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). Dankzij een bijdrage vanuit stimuleringsfonds Sportimpuls en een aanvulling door het innovatiefonds voor de zorg ZonMw, kan een projectorganisatie zich de komende 2 jaar inzetten voor het stimuleren van gezonde, sportieve activiteiten door ouders en verzorgers. In januari lanceert het project een startkaart en een daaraan gekoppeld sportaanbod voor jonge ouders. [ sportengezin.nl ]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal