Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

SJS huldigt jubilarissen en verlengt contract hoofdtrainer Loewi Piebes

De SJS jubilarissen

De SJS jubilarissen

STADSKANAAL Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Voetbalvereniging SJS heeft de club maar liefst 18 jubilarissen in het zonnetje gezet. Van de 18 jubilarissen vierden 2 leden hun 50-jarig jubileum, 3 leden hun 40-jarig jubileum en 13 leden hun 25-jarig jubileum. Tevens heeft SJS bekend gemaakt dat SJS het contract met de hoofdtrainer Loewi Piebes heeft verlengd. Piebes is dit seizoen begonnen als hoofdtrainer en staat momenteel op de vijfde plaats in klasse 3d Zaterdag.

Zowel de trainer als de spelers en de leiding zijn zeer tevreden over de onderlinge samenwerking. “Er zit voldoende potentie in de groep om nog verder te ontwikkelen” aldus Piebes. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in om met de huidige trainer verder te bouwen aan de sportieve ambities van de vereniging.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.