Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drie nieuwe winnaars AH en Klap tot Klap boodschappenactie.

Albert Heijn boodschappenactieSTADSKANAAL – Marit van de Made uit de Gasselternijveensemond, Henk Fissering uit Onstwedde en Roelof Jonkers uit Stadskanaal zijn de nieuwste en gelukkige winnaars van de AH Stadskanaal boodschappenactie, in samenwerking met de stichting Klap tot Klap. Zij hebben een kar vol boodschappen t.w.v. € 100,00 gewonnen.

De komende zes weken wordt steeds elke week een nieuwe winnaar getrokken uit de inschrijvingen voor de Klap tot Klaploop van 6 april a.s. Deelnemers kunnen zich voor dit sportevenement opgeven via www.inschrijven.nl en moeten in het bezit zijn van een bonuskaartnummer van AH. Deze kaarten worden gratis beschikbaar gesteld bij de vestiging aan het Ghandiplein te Stadskanaal. klaptotklap

De Klap tot Klaploop streeft naar meer dan 2000 deelnemers voor de komende 25e editie. Kijk Voor meer informatie over dit sportevenement op de website van de stichting www.klaptotklaploop.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.