Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Puzzlemania bij Scouting Stadskanaal

PuzzelSTADSKANAAL – Scouting Stadskanaal organiseert zaterdag 28 maart a.s. Puzzlemania 2015. Tijdens dit puzzelevenement wordt de grootste puzzel ter wereld gelegd.

De puzzel, met de naam ‘Wildlife’ van Educa, bestaat uit 33.600 stukjes en meet 1,57 bij 5,70 meter. Om de uitdaging compleet te maken verricht Scouting Stadskanaal dit huzarenstukje in slechts 33,6 uur met 33,6 personen. Initiatiefnemer Ger Hospers: “Het is natuurlijk niet mogelijk om mensen in stukjes te hakken, maar over de tijdsduur van 33,6 uur puzzelen we met gemiddeld 33,6 mensen. Het totale aantal puzzelaars bedraagt bijna 170.”

Door middel van sponsoring streeft de Scoutinggroep ernaar om een geldbedrag binnen te halen ten behoeve van de aanschaf van zonnepanelen. Duurzaamheid en scouting gaan hand in hand. De te realiseren besparing op de energienota komt volledig ten bate van toekomstige groepsactiviteiten.

Behalve in geld wordt de vereniging ook gesponsord in goederen. Zo dragen onder andere Jumbo Poststraat Stadskanaal en Hanos Groningen bij in de vorm van voedsel. Een sponsor voor de zonnepanelen staat nog op de wensenlijst.

Puzzlemania vindt plaats in het verenigingsgebouw van Scouting Stadskanaal: de Blokhut aan de dwarsweg te Stadskanaal. De start is zaterdag 28 maart om 8.00 uur en eindigt zondag de 29e om 18.36 uur.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Meedoen? Mail voor informatie: puzzlemania2015@gmail.com

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.