Direct naar de inhoud.

Revoort nieuwe shirtsponsor De Brug

  • door:
  • op:

(F: Marinus Hol)
VEENDAM – Sloop- en saneringsbedrijf Revoort uit Tweede Exloërmond is de nieuwe shirtsponsor van zwemvereniging de Brug uit Veendam.

Revoort was dit jaar ook al sponsor van zwemmers Bart Hol en Chris Kuiper die in maart zeer succesvol hebben deelgenomen aan de Special Olympics World Games in Abu Dhabi. Revoort blijft de wedstrijdzwemmers van Stichting de Brug in Veendam steunen. Dit seizoen met nieuwe shirts waar de naam van het bedrijf groots op de voorzijde prijkt.

“Naast dat we de zwemmers een warm hart toe dragen, biedt deze sponsoring een mooi podium om de naamsbekendheid en lokale betrokkenheid extra kracht bij te zetten,” aldus Germen Hooiveld, bedrijfsleider van Revoort. In onze projecten doen we ook veel aan die betrokkenheid. We hechten veel waarde aan een goed en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers.

Revoort werkt iedere dag op vijftien tot twintig verschillende locaties in Noord- en Oost-Nederland. Dagelijks vertrekken er vijftig vakkrachten vanaf het bedrijventerrein aan de Noorderkijl in Tweede Exloërmond om te saneren en te slopen, al neemt Germen Hooiveld het woord slopen liever niet in de mond. “Als je ons slopers noemt doe je ons eigenlijk te kort. Slopen staat bij ons voor vooruitgang; het is niet alleen afbreken maar ruimte maken voor iets nieuws.” Ruimte voor kansen en ambities van onze opdrachtgevers, onze medewerkers, maar ook voor evenementen en het verenigingsleven in de regio en met deze sponsoring voor de zwemmers van Stichting de Brug.

Stichting “De Brug” regio Veendam is een vereniging die, op verschillende niveaus, sport- en spelactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking uit de omgeving van Veendam.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal