Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder Hamster bezoekt TSN thuiszorg

wethouder Hamster StadskanaalSTADSKANAAL – Vorige week donderdag, 12 maart, bracht wethouder Hamster namens de gemeente Stadskanaal een bezoek aan TSN thuiszorg. De wethouder benoemde dat hij de samenwerking belangrijk vindt om signalen te krijgen vanuit de thuissituatie. Stadskanaal richt zich op kwetsbare burgers en wil de zelfredzaamheid van haar inwoners ondersteunen.

Tijdens zijn bezoek nam de wethouder het boekje ‘Waarde van Thuiszorg’ in ontvangst. Het boekje bevat persoonlijke verhalen van cliënten van TSN Thuiszorg. Naar aanleiding van de Dag van de Thuiszorg in 2014 heeft TSN cliënten gevraagd wat de waarde van thuiszorg voor hen persoonlijk betekent. Honderden prachtige verhalen kwamen voorbij. Verhalen waaruit blijkt dat medewerkers in de thuiszorg troost, vertrouwen, warmte en vrijheid bieden: de (meer)waarde van thuiszorg. Met zorg zijn 42 grappige, ontroerende en ingrijpende verhalen geselecteerd en gebundeld in het boekje. In deze tijd met veel veranderingen in het zorglandschap, vinden we het belangrijk dat de verhalen worden gelezen en dat er oog is voor de menselijke waarde die de (thuis)zorg vertegenwoordigt.

Het boekje is ook online te bekijken via www.tsn-thuiszorg.nl of rechtstreeks via deze link

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.