Direct naar de inhoud.

Sneeuwwitje de Musical in Theater Geert Teis

  • door:
  • op:

SNEEUWWITJEIN STADSKANAAL – Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is de leukste familiemusical van het land? Dit seizoen zal de cast van Van Hoorne Entertainment te zien zijn in de familievoorstelling Sneeuwwitje de Musical. Maud Mulder speelt de rol van Sneeuwwitje en de rol van stoere jager zal worden vertolkt door Geert Hoes.

Uiteraard zorgen ook Sandra Dijkstra en Michael van Hoorne (die o.a. te zien was als Titus in Doornroosje en Govert in Assepoester) weer voor een aantal hilarische scènes. Op zaterdag 11 april a.s. is Sneeuwwitje De Musical te zien in Theater Geert Teis in Stadskanaal!

Van Hoorne Entertainment zorgt dit seizoen wederom voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Zo krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de gasten tijdens de Meet & Greet nog nagenieten tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Verkleedwedstrijd!
Maar wie is nu eigenlijk de mooiste van het hele land? Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. De mooist verklede gast wordt beloond met een sprookjesachtige prijs!

Zaterdag 11 april, aanvang 14.00 , Theater Geert Teis, Geert Teisplein 2, Stadskanaal. Kaartprijs €18,00. Reserveringen: www.theatergeertteis.nl of telefonisch:0599 631731. Exclusief reserveringskosten.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal