Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sneeuwwitje de Musical in Theater Geert Teis

SNEEUWWITJEIN STADSKANAAL – Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is de leukste familiemusical van het land? Dit seizoen zal de cast van Van Hoorne Entertainment te zien zijn in de familievoorstelling Sneeuwwitje de Musical. Maud Mulder speelt de rol van Sneeuwwitje en de rol van stoere jager zal worden vertolkt door Geert Hoes.

Uiteraard zorgen ook Sandra Dijkstra en Michael van Hoorne (die o.a. te zien was als Titus in Doornroosje en Govert in Assepoester) weer voor een aantal hilarische scènes. Op zaterdag 11 april a.s. is Sneeuwwitje De Musical te zien in Theater Geert Teis in Stadskanaal!

Van Hoorne Entertainment zorgt dit seizoen wederom voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Zo krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de gasten tijdens de Meet & Greet nog nagenieten tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Verkleedwedstrijd!
Maar wie is nu eigenlijk de mooiste van het hele land? Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. De mooist verklede gast wordt beloond met een sprookjesachtige prijs!

Zaterdag 11 april, aanvang 14.00 , Theater Geert Teis, Geert Teisplein 2, Stadskanaal. Kaartprijs €18,00. Reserveringen: www.theatergeertteis.nl of telefonisch:0599 631731. Exclusief reserveringskosten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Sneeuwwitje de Musical in Theater Geert Teis

 1. Shania opmeer

  ik ben Shania Opmeer
  ik ben zo fan van jullie ik ga altijd met me oma naar jullie toe
  mag ik herenigen alstublieft bijvoorbeeld: kledingstuk of dingentje of een masker of een of foto
  ik zie jullie bij de kleine zeemeermin
  Groetjes
  SHANIA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.