Direct naar de inhoud.

Bijeenkomst autisme in Musselkanaal

  • door:
  • op:

LintMUSSELKANAAL – Na een druk bezochte bijeenkomst over autisme op 28 januari was het overduidelijk dat er veel behoefte bestaat om tips en ervaringen uit te wisselen met anderen die betrokken zijn bij autisme uit de regio Stadskanaal en Vlagtwedde.

Na de tweede bijeenkomst is besloten om maandelijks een bijeenkomst te houden op de 3e woensdag van de maand (met uitzondering tijdens de zomervakantie). Uit deze bijeenkomst kwam naar voren dat het open avonden moeten worden, zodat nieuwe mensen die willen aansluiten altijd welkom zijn.

De derde bijeenkomst wordt gehouden op 15 april 2015 in MFA Lint, Willem Diemerstraat 7 te Musselkanaal. De deuren gaan open om 19.00 uur en het begint om 19.30 uur. Het duurt tot ongeveer 21.30 uur. Deze bijeenkomst is vooral bedoeld om wat beter met elkaar kennis te maken en wat achtergrondinformatie uit te wisselen. Nieuwe mensen zijn uiteraard van harte welkom.

Wie het leuk vindt kan iets meenemen om aan de hand daarvan te vertellen. Dat kan bijvoorbeeld een foto zijn, een leuke anekdote of een voorwerp dat belangrijk is voor de betrokkene.

Opgave
Het is niet verplicht je op te geven, maar het wordt wel op prijs gesteld. Wie zich wil opgeven of eerst meer informatie wil, kan dat doen bij Joris Lievens. Het kan telefonisch 06-11045654 of per e-mail jlievens@welstad.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal