Direct naar de inhoud.

Praat mee in Refaja over toekomst zorg

  • door:
  • op:

Refaja ziekenhuis (F: RTV1)
STADSKANAAL – De komende weken is Treant Zorggroep in gesprek met de inwoners uit Drenthe en Groningen over de toekomst van de zorg in de regio. Op maandag 29 mei is de laatste bijeenkomst in de regio gepland in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal van 19.00 tot 20.30 uur.

Goede, bereikbare en betaalbare zorg blijven leveren in de regio nu en in de toekomst. Dat is het onderwerp dat centraal staat tijdens de dialoog bijeenkomsten. Treant hoort graag waar de inwoners behoefte aan hebben en welke vragen of suggesties er zijn.

Aanmelden voor de bijeenkomst in Stadskanaal kan via www.treant.nl/dialoog. Per bijeenkomst is voor maximaal 30 personen ruimte.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal