Direct naar de inhoud.

Eerste seizoenbrochure Theater Geert Teis is voor burgemeester Galama

  • door:
  • op:

Cover_TheaterGeertTeisSTADSKANAAL – De seizoenbrochure van Theater Geert Teis is volledig vernieuwd. Directeur Nina Hiddema: ‘Bezoekers bewaren de brochure graag het hele seizoen. Wij vonden het om die reden dan ook passend er een echt boukje van te maken.’ Op donderdag 30 april neemt burgemeester Galama de nieuwe brochure in ontvangst. In de foyer van het theater zal Arno van der Heyden haar om 11.00 uur het eerste boukje overhandigen.

Naast de vorm zijn het logo, de kleur en het lettertype van de brochure aangepast. Dat heeft alles te maken met de vernieuwde website van het theater, die medio juni online gaat. Op deze site is de nieuwe huisstijl ook terug te zien. ‘Bovendien is de vernieuwde site gebruiksvriendelijker’, zegt Nina Hiddema. ’De voorstellingen zijn beter vindbaar en het is straks eenvoudiger kaarten te bestellen via de website.’ In de nieuwe seizoenbrochure staan uiteraard alle voorstellingen vermeld. Cabaret, show, muziektheater, jeugd & familie, toneel, musical en dans; het aanbod is wederom breed. Nina Hiddema: ‘Het komende seizoen hebben we weer een lekker vol programma met voor elk wat wils.’ De voorverkoop van kaarten gaat op 29 april van start en duurt tot en met 20 mei.

Daarnaast presenteert het theater nog iets nieuws: de Dinsdag Matinee. Niet alle mensen willen in de avond naar het theater. Het theater kreeg  de vraag of ze voor de (oudere) bezoekers ook een aantal voorstellingen in de middag wil programmeren. Dat heeft het theater dan ook gedaan met behulp van een speciaal hiervoor samengesteld seniorenpanel. Het publiek kan op donderdagmiddag 7 mei kennismaken met dit fenomeen. Dan is er om 14.00 uur de gratis voorstelling Andermans Veren Live!, naar het radio- en televisieprogramma. Bezoekers kunnen na afloop meteen kaarten kopen voor  de voorstellingen van de Dinsdag Matinee van het komende seizoen.

Alle bijzonderheden over het programma zijn te zien op de website  theatergeertteis.nl en via het twitteraccount @GeertTeis. Overigens is de brochure ook via de website te bestellen.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal