Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

1000 euro voor ReumActief dankzij KlaptotKlaploop en Egbert Nijenbanning

Egbert Nijenbanning tijdens de Klap tot Klaploop 2015STADSKANAAL – Elk jaar verbindt de stichting Klap tot Klap een goed doel aan haar jaarlijkse loopevenement. Stichting ReumActief uit Musselkanaal was het Goede Doel voor de afgelopen 25e editie. Lopers kunnen een vrijwillige bijdrage doneren.

De opbrengst dit jaar is € 1.000,- Gemeenteraadslid Egbert Nijenbanning heeft daarbij een bijzondere bijdrage bijeen gelopen door persoonlijk een aantal sponsoren aan zijn deelname te verbinden. Samen met hem wil het bestuur van de stichting Klap tot Klap a.s. dinsdag symbolisch de cheque aan Anita Sanders en Angelique Stoker overhandigen. Deze gebeurtenis vindt dinsdagavond om 19.00 uur plaats in de Meidoornschool / De Dolfijn gevestigd aan de Vlaanderenlaan 7 te Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.