Direct naar de inhoud.

Opening van Star Club LiQuid

  • door:
  • op:

grand opening star club liquid RGBSTADSKANAAL – Op vrijdag 22 mei om 21:00 uur wordt Star Club LiQuid geopend. LiQuid is al sinds jaren een zaal van het populaire uitgaanscentrum FOX in Stadskanaal, maar zal vanaf vrijdag elke week geopend zijn voor publiek van 21 jaar en ouder. High end clubbing is het motto van FOX en met Star Club LiQuid gaan ze een nieuwe standaard introduceren in het vrijdagavond nachtleven van Stadskanaal.

In korte tijd heeft FOX een extra ingang weten te realiseren achter de LiQuid zaal en hiermee is een losstaande trendy club geboren die van alle gemakken is voorzien die FOX ook op zaterdagen biedt. Vrijdag a.s. zullen de deuren van de nieuwe ingang voor het eerst openen en zal de Star Club LiQuid voor iedereen van 21+ toegankelijk zijn. Dit gebeurt natuurlijk spectaculair zoals we gewend zijn van FOX. Danseressen, free fingerfood, entertainment en nog veel meer kun jij vrijdag verwachten op deze sprankelende eerste openingsavond.

Met de opening start FOX het pinksterweekend direct knallend en op deze manier zetten ze het hele pinksterweekend voort. Zaterdag 23 mei staan de 2 populaire hardstyle DJs Audiotricz op het podium van Famous en zondag komt de TV & DJ ster Tony Junior naar FOX. Tony was de afgelopen weken op televisie met zijn eigen real life soap Toni & Tony – Zo vader zo zoon.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal