Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Muziekshow “All you need is music!” in Stadskanaal

All you need is musicSTADSKANAAL – Jasper Stuut en Herman Bekker slaan de handen ineen betreft de muziek. Ze vinden dat er veel muzikaal talent is in de omgeving Stadskanaal waar we trots op mogen zijn en wat we moeten stimuleren en ondersteunen. Ook vinden ze het belangrijk dat juist kinderen en jeugdigen muziek maken en vooral sámen muziek maken en plezier hieraan beleven. Daarom organiseren ze dit jaar twee muzikale projecten om de muziek in Stadskanaal weer onder de aandacht te brengen: ‘All you need is music!’ en ‘Jazz in de foyer’.

Muziek verbindt, verbroedert en laat je vergeten. Het is een vorm van “even in een andere wereld stappen”. Jonge mensen die elkaar versterken door samen muziek te maken, daar komt energie uit! Veel talenten in Stadskanaal en omgeving blijven vaak in hun eigen kamertje of bandje spelen, terwijl meer mensen  hiervan kunnen genieten. En het mag gezegd worden dat er goede talenten rondlopen in Stadskanaal. Vandaar ook het theater Geert Teis. Samen optrekken op de planken van het mooie theater in Stadskanaal.

Bij de muziekshow “All you need is music!” wordt er een podium geboden aan (jong) talent uit Stadskanaal. Deze muziekshow wordt op vrijdagavond 11 september in theater Geert Teis gehouden en zal rijkelijk gevuld zijn met kwalitatief uitstekende acts. Zo komen producer Jeroen Russchen, rapper Billy Dans, singer-songwriters Kira Dekker en Han en coverband Applemoose langs om het publiek van een gevarieerd programma te laten genieten. Het initiatief komt hierbij van Jasper, die al heel lang als droom heeft om al zijn muzikale vrienden uit Stadskanaal en omgeving op het podium te hebben staan voor veel publiek. Hij heeft al een aantal muzikale evenementen georganiseerd in Stadskanaal en nu is het tijd voor een grootse muziekshow in het theater. Het is bijzonder dat er die avond zoveel muzikaal talent uit Stadskanaal op één podium staat en samen laat zien hoeveel muzikale potentie er in Stadskanaal is. Ook hoopt Jasper dat het een inspiratiebron zal zijn voor veel kinderen en jeugdigen om ook muziek te gaan leren spelen en vooral om sámen muziek te gaan maken. Hij merkt bij zijn eigen muziekbedrijf dat kinderen helemaal opleven bij het maken van muziek en hun gevoel erin kwijt kunnen. Dit geheel ondersteund door Herman Bekker trekken ze samen op.
Kaarten zijn vanaf 1 juni te verkrijgen via het theater Geert Teis.

Een project waar bezoekers trots op mogen zijn en waarmee we Stadskanaal op de kaart zetten. Talent moet je koesteren op het juiste podium en dat hebben we beiden in Stadskanaal!

all you need is music

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.