Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feestelijke afsluiting WSP-estafette in Borger-Odoorn

Logo Borger OdoornBORGER/ODOORN – Een gezamenlijke evaluatie in het gemeentehuis van Exloo op vrijdag 26 juni om 15.00 uur vormt de finale van de Drentse promotietour voor het Werkgeversservicepunt Drenthe.

Ruim tien werkzoekenden uit Borger-Odoorn ‘snorren’ vrijdag 26 juni op scooters langs tal van bedrijven in Borger-Odoorn. Doel van deze tour is om het Werkgeversservicepunt (WSP) te promoten. Met het WSP Drenthe willen de Drentse gemeenten Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Midden-Drenthe, Borger-Odoorn, het UWV en de SW-bedrijven Alescon en EMCO-groep als één gezicht naar de werkgevers optreden. Het WSP (www.wspdrenthe.nl) moet gaan fungeren als hét digitale aanspreekpunt waar werkgevers terecht kunnen voor informatie, advies en specialistische expertise rond werk en werkzoekenden. Het promotieteam presenteert het WSP aan de personeelsmanagers van de bezochte bedrijven en overhandigt hen een speciale WSP koffiemok met flyer.

De officiële aftrap zal maandag 22 juni plaatsvinden op het Werkplein Emmen. De gemeenten Coevorden, De Wolden/Hoogeveen, Midden-Drenthe en Borger-Odoorn nemen daarna het estafettestokje over voor het vervolg van de promotietour in hun eigen gemeente. Vrijdag 26 juni is het de beurt aan Borger-Odoorn.

Wethouder Albert Trip sluit de WSP-estafette vrijdagmiddag om 15.00 uur op het gemeentehuis in Exloo af met een feestelijke evaluatie. Tijdens de evaluatie waarvoor ook de deelnemers van de overige estafettegemeenten zijn uitgenodigd, worden de eerste tastbare resultaten van de tour gepresenteerd. Wethouder Trip: “Het is al jarenlang een grote wens om als Arbeidsmarktregio Drenthe een effectieve samenwerking te realiseren. Met het WSP Drenthe is er nu één duidelijk informatieloket voor alle werkgevers in onze regio.”

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.