Direct naar de inhoud.

Kittens achtergelaten in Wildervanksterdallen

  • door:
  • op:

KittensSTADSKANAAL – Woensdag 12 augustus zijn er 11 kittens gevonden in de leeftijd van 3 tot 4 weken. Deze zijn onbeheerd in een doos aangetroffen in het veld in de Wildervanksterdallen, rond half vier.
Dierentehuis Ter Marse ontfermde zich over de kittens en riep iedereen op (o.a. via FaceBook en persberichten) meer informatie te geven.
En met succes! De eigenaar van de 11 kittens heeft zich inmiddels gemeld. Ze gaan met elkaar in gesprek om een goede oplossing te vinden.

Dierentehuis Ter Marse: “Hoewel het voor velen onbegrijpelijk is dat iemand dit op deze manier doet, kunnen we het ook zien als een noodkreet. In plaats van oordelen en wijzen, kun je elkaar helpen en gezamenlijk alles tot een goed eind brengen.
De kittens zijn in ieder geval veilig en krijgen de verzorging die ze nodig hebben. De eerste kittens zijn al gereserveerd om geadopteerd te worden, zodra ze oud genoeg zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat ze allemaal goed terecht gaan komen.
Gezien de vele reacties en de emoties die het losgemaakt heeft, plaatsen we binnenkort een update over de afloop.
Bedankt voor het delen!”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal