Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

VV Gasselternijveen te zwak voor RTL 7 sterrenteam

Eric van Oosterhout trapt af (Foto:  <a href=

Eric van Oosterhout trapt af. (F: Herman van Oost – RTV Drenthe)

GASSELTERNIJVEEN – (Video reportage) – De voetbalwedstrijd tussen het 1e van VV Gasselternijveen en het RTL Sterrenteam werd gisteren goed bezocht. Het potje voetbal mocht dan eindigen in een 1-5 overwinning voor het Sterrenteam, het maakte de sfeer er niet minder om.

Foto:  RTVS)

J. Derksen. (F: RTVS)

Vele honderden mensen waren naar het sportpark gekomen, om te vieren dat VV Gasselternijveen de landelijke competitie ‘Vullen of Voeden’ heeft gewonnen. Dit is een initiatief van Voetbal Inside presentator Wilfred Genee. Zijn streven was om 250 voetbalkantines in Nederland gezonder voedsel te laten serveren. Van al die kantines werd VV Gasselternijveen verkozen tot winnaar en won hiermee een geldbedrag van 15.000 euro.

Namens RTL 7 betraden onder anderen de oud-voetballers Oscar Moens, Glenn Helder, Michael Mols, Maarten Atmodikoro en Bart Latuheru het voetbalveld. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Dick Jol. Burgemeester Eric van Oosterhout van de gemeente Aa en Hunze versterkte de gelederen van v.v. Gasselternijveen. Helaas bleek het RTL 7

F: RTVS

O. Aerts. (F: RTVS)

sterrenteam, ondanks de inzet van de burgemeester, de sterkere voor de Drenten..

Interview

 

F: RTVS

W. Genee. (F: RTVS)

Na de voetbalwedstrijd begon om 20.00 uur het programma Voetbal Inside, dat werd gemaakt vanuit een volle tent op het sportpark. RTV Stadskanaal was erbij met verslaggever Jan Bresters en cameraman Arjan Plat.  Na afloop werd er o.a. gesproken met Johan Derksen, Wilfred Genee en Jan Boskamp. Ook met de voorzitter van Gasselternijveen werd gesproken.

Kijk mee met onze reportage:

De RTL7 opnamen kun je vanavond bekijken in de talkshow: Voetbal Inside om 20.30 uur.

(Video interview volgt zsm)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.