Direct naar de inhoud.

Renko Lamein winnaar NK bommetje zwembad Noord

  • door:
  • op:
NK Bommetje zwembad Noord (F: RTVS)
NK Bommetje zwembad Noord (F: RTVS)

STADSKANAAL – (video reportage) Het NK Bommetje springen is afgelopen zaterdag goed bezocht. Vele honderden toeschouwers kwamen de jeugd en de volwassen deelnemers een hart onder de riem steken. Speaker Erik Vissering maakte de deelnemers er op attent dat mocht het plots gaan onweren er gestaakt zou worden. Gelukkig hoefde dat niet en waren de weergoden zwembad noord in Stadskanaal gunstig gezind. De zware regen en onweersbuien trokken links en rechts voorbij.

Het 15e NK liep uit op een teleurstelling voor ex-meervoudig kampioen Freddy van der Pol. Hij behaalde dit keer zelfs niet eens de finale. De winnaar NK bommetje 2015 werd Renko Lamein met een waterzuil van 7,30 meter. Dat was maar liefst 90 cm hoger dan de hoogste ‘bom’ van de jeugd, Richard Bink. Een opmerkelijke deelnemer was de 81-jarige meneer Derks uit Stadskanaal. Heer Derks was de oudste deelnemer op de vijftiende editie van het NK evenement en won de originaliteitsprijs.

Impressie van afgelopen zaterdagmiddag 15 augustus

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal