Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV Drenthe en RTV Emmen gaan samen voetbal verslaan

voetbalEMMEN – De wedstrijden van FC Emmen zijn vanaf zaterdagavond live te volgen op Radio Drenthe. Dat gebeurt in samenwerking met lokale omroep RTV Emmen. Op TV Drenthe zijn vanaf zaterdag ook beeld-samenvattingen te zien.

Positieve reacties
Tijdens de play-offs in het afgelopen seizoen werd een eerste aanzet gegeven tot een samenwerking tussen RTV Emmen en RTV Drenthe. Gezamenlijk werd er live-verslag gedaan van de halve finaleduels van FC Emmen tegen Roda JC. Dit leverde zoveel positieve kritieken op dat er nu voor een permanente samenwerking is gekozen.

FC Emmen – RKC
De eerste gezamenlijke radio-uitzending is morgenavond, wanneer FC Emmen het thuis opneemt tegen RKC. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. René Posthuma van RTV Emmen en Niels Dijkhuizen zijn de verslaggevers. De dag na de wedstrijd van FC Emmen zendt TV Drenthe een samenvatting uit in een extra TV Drenthe Sport. Speelt FC Emmen op een doordeweekse dag, dan zijn de beelden te zien in de uitzending van Drenthe Nu.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.