Direct naar de inhoud.

Primeur Model-airshow in het kader van 250\400

  • door:
  • op:

2208154STADSKANAAL – In het kader van de festiviteiten rond het 250-jarig bestaan van het Stadskanaal en het 400-jarig bestaan van de Semslinie vindt op 26 september in Stadskanaal een grote model-airshow plaats. Dit is waarschijnlijk een landelijke primeur want deze show wordt georganiseerd door maar liefst 4 modelvliegclubs.

Deze show wordt op verzoek van de Stichting 250\400 georganiseerd door de Modelvliegclub Stadskanaal & Omstreken. Om het regionale karakter van dit spektakel te benadrukken doet de club dit samen met drie andere clubs uit de regio van 250\400
– de Modelvliegclub Ter Apel;
– de Modelvliegclub Klazienaveen en
– de Odoorner Luchtvaartclub.

Model_airshowGezamenlijk hebben deze clubs diverse van hun eigen vliegers bereid gevonden vliegdemo’s te geven. Maar zij hebben ook gasten uit andere delen van het land uitgenodigd, waaronder vliegers van wereldklasse. In totaal nemen ongeveer 30 vliegers aan deze show deel. Het uitgangspunt is geweest zoveel mogelijk takken van de modelvliegsport te laten zien. Daardoor zal het een gevarieerd programma zijn.

De show wordt gehouden op het vliegveld van de Modelvliegclub Stadskanaal & Omstreken aan de Kijlsterweg 23, 9502 EL Stadskanaal.Het hoofdprogramma van de show is van 13.00 uur tot 17.00 uur; ’s morgens vinden er van 10.00 uur tot 12.00 uur proefvluchten plaats. De toegang is gratis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal