Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lokaal TV Veendam is gestopt

testbeeldVEENDAM – Het lokale tv station wat te zien was in Veendam via een plekje op het netwerk van Stichting Kabelnet Veendam (SKV) is gestopt. Het kleinschalige commerciële tv kanaal onder de naam Lokaal TV Veendam van Bart Kloosterhuis heeft de stekker er uitgetrokken. 20 jaar heeft Kloosterhuis zijn station in de lucht weten te houden. Kloosterhuis was zelfs dankzij zijn station uitgeroepen tot Veendammer van het jaar 2007. Terecht, want hij was niet alleen eigenaar van TV Lokaal hij was filmmaker, tekstschrijver, fotograaf en presentator tegelijk van zijn kabelmagazine Lokaal TV.

website

Kloosterhuis kijkt met plezier terug op de afgelopen 20 jaar en schuwde nooit de confrontatie bij opnamen en interviews. Via de lokale omroep rolde hij het filmvak in en begon voor zichzelf. Geholpen door toenmalig wethouder Jan Tillema kreeg hij een eigen plekje op de (destijds) analoge kabel. Bart Kloosterhuis die binnenkort 68 jaar hoopt te worden vindt het genoeg geweest. Tijden veranderen en de bureaucratie om een TV station in de lucht te houden is enorm zegt hij vandaag in het DvhN. De vele jaaroverzichten en specials over Veendam wil Bart Kloosterhuis conserveren op zijn website. Het beeldmateriaal gaat hij digitaliseren en plaatsen op lokaaltv.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Lokaal TV Veendam is gestopt

  1. Jammer dat het afgelopen is

  2. Heel jammer hoorde er echt bij ook bij elk evenement , veel dank ?. Henk wolthof veendam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.