Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

2e Kans kleding Nieuw-Buinen

Kleding bank Baptisten GemeenteNIEUW BUINEN – Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de 2e kans Kledingwinkel van de Baptisten Gemeente in Nieuw-Buinen. Elke eerste woensdagmorgen van de maand is deze winkel in één van de zalen van de Baptisten Gemeente geopend. Er is mooie winterkleding voor elke leeftijd, vooral is er een ruime keuze babykleding en kinderkleding beschikbaar.

Prijs

Om de prijs hoeft u het niet te laten, elk kledingstuk gaat voor € 1,00 over de toonbank. Kopen is niet verplicht, u kunt ook gewoon voor een kopje koffie of een gesprekje binnenlopen in de Baptisten Kerk aan het Dwarsdiep nr.9 in Nieuw-Buinen. – De volgende openstelling is woensdag 2 december van 9.30 tot 11.00 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “2e Kans kleding Nieuw-Buinen

  1. Jessica de Vries

    Hebben jullie nog belangstelling in winterjassen voor kinderen?

  2. tuinridder henk

    super gaaf ga zo door

  3. tuinridder henk

    welke maat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.