Direct naar de inhoud.

Kerst Speel In in Teis

  • door:
  • op:

PuurZangSTADSKANAAL – Muziekschool Zuid-Groningen staat zaterdag 19 december in het teken van de jaarlijkse Kerst Speel In. De afgelopen weken hebben de leerlingen onder leiding van hun docenten druk geoefend, om een prachtige uitvoering te kunnen neerzetten op de zaterdag voor kerst.
Er zijn optredens van de ballet- en streetdanceleerlingen en de theaterklas, waarbij de muzikale omlijsting in handen is van onder meer het kinderkoor, popkoor PuurZang en diverse ensembles.

Vanaf 11.30 uur zijn belangstellenden welkom in Theater Geert Teis om te komen genieten van deze sfeervolle uitvoering. Vanaf 11.00 uur treedt popkoor PuurZang alvast op in de foyer van het theater. De toegang is gratis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal