Direct naar de inhoud.

Voorbereidingen bouw OK-complex Refaja Ziekenhuis begonnen

  • door:
  • op:

Ondertekening bouwcontract met vlnr:  Cor Boonacker (Interflow), Guus Bruins (Treant Zorggroep). (Foto: Carola Paas).
Ondertekening bouwcontract met vlnr: Cor Boonacker (Interflow), Guus Bruins (Treant Zorggroep). (Foto: Carola Paas).
STADSKANAAL – De voorbereidingen van de bouw van een multifunctionele operatiekamercomplex bij het Refaja Ziekenhuis zijn begonnen. Vandaag hebben Guus Bruins, namens Treant Zorggroep en Cor Boonacker, directeur van Interflow, het contract getekend voor de bouw.

Het nieuwe OK-complex komt achter het bestaande gebouw. De opdracht omvat vier multifunctionele OK’s, met daaronder technische- en kantoorruimten. Met de bouw van het complex gaat een al lang bestaande wens van het Refaja in vervulling. Een nieuw, modern en flexibel operatiekamercomplex dat voldoet aan de modernste eisen. Er is gekozen voor het Flex-OK concept vanwege de toekomstbestendigheid, de comfortabele werkomgeving door goede luchtbeheersing en de zekerheid van optimale patiëntveiligheid.

Ontwerp
Naast de realisatie van het OK-complex werkt Interflow ook het ontwerp uit. Door de modulaire bouw is het mogelijk het nieuwe OK-complex in een periode van slechts 7 maanden te realiseren. Het complex wordt compleet ingericht aan Treant opgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-