Direct naar de inhoud.

Edwin Pasveer opvolger Marc Wiers Op Noord

  • door:
  • op:

digitale_radio_Mengpaneel-special_cover-43c89fbca424c2a55e6ffbe28eb93737GRONINGEN – Edwin Pasveer blijkt de nieuwe presentator van het dagelijkse programma Op Noord, tussen 12.00 en 16.00 uur op Radio Noord te zijn geworden. Edwin is eindredacteur bij de regionale zender en nu dus ook de opvolger van Marc Wiers, die eind vorig jaar verhuisde naar Frankrijk. Op 18 december schreef de eindredacteur nog op zijn site dat hij op zoek ging naar een goede vervanger. Dat blijkt dus hijzelf te zijn geworden. Hiermee heeft Noord de vacature intern opgelost. Vanaf maandag 25 januari presenteert Pasveer zijn eerste reguliere ‘Op Noord’.

Marc Wiers was één van de beste presentators van de regionale omroep en zal dus gemist worden. Half december is Wiers verhuist naar Straatsburg waar zijn partner een baan heeft gekregen. Hij blijft wel af en toe invaller voor RTV Noord

semsland.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal