Direct naar de inhoud.

Edwin Pasveer opvolger Marc Wiers Op Noord

digitale_radio_Mengpaneel-special_cover-43c89fbca424c2a55e6ffbe28eb93737GRONINGEN – Edwin Pasveer blijkt de nieuwe presentator van het dagelijkse programma Op Noord, tussen 12.00 en 16.00 uur op Radio Noord te zijn geworden. Edwin is eindredacteur bij de regionale zender en nu dus ook de opvolger van Marc Wiers, die eind vorig jaar verhuisde naar Frankrijk. Op 18 december schreef de eindredacteur nog op zijn site dat hij op zoek ging naar een goede vervanger. Dat blijkt dus hijzelf te zijn geworden. Hiermee heeft Noord de vacature intern opgelost. Vanaf maandag 25 januari presenteert Pasveer zijn eerste reguliere ‘Op Noord’.

Marc Wiers was één van de beste presentators van de regionale omroep en zal dus gemist worden. Half december is Wiers verhuist naar Straatsburg waar zijn partner een baan heeft gekregen. Hij blijft wel af en toe invaller voor RTV Noord

semsland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-