Direct naar de inhoud.

Thany Isenia winnaar Kerstpuzzel Veendam

  • door:
  • op:
Midden: Nathanja Mulder met de winnende naam (f: G. Dopper)
Midden: Nathanja Mulder met de winnende naam (f: G. Dopper)

VEENDAM – Op 22 januari jl. heeft VVV coördinator Nathanja Mulder samen met de organisatoren van de Kerstmarkt Veendam, Sievert Uneken en Henry Holwerda, uit alle inzendingen voor de Kerstpuzzel die in de eerste kerstkrant van Veendam stond een winnaar getrokken. De bijna 300 inzendingen kwamen vanuit de hele regio. ‘Van Mussel tot Veendam en van Hoogezand tot Winschoten’, aldus de VVV coördinator. De winnares werd uiteindelijk de zestienjarige Thany Isenia uit Veendam. Zij mag in de VVV winkel keuze maken uit een VVV cadeaubon, Boekenbon, Bol.com Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, VVV giftcard, VVV Lekkerweg hotelbon, Podium cadeaukaart of de VVV dinercheque met een waarde van € 50,-. De oplossing van de kerstpuzzel was ‘Sfeervolle Kerstmarkt in centrum Veendam’. De organisatie van de Kerstmarkt wil iedereen die zich heeft ingezet voor de Kerstmarkt via deze weg ook hartelijk bedanken voor hun inzet.

Kerstkrant Veendam
Het initiatief voor de Kerstkrant Veendam lag bij Stravos Media Groep uit Veendam. In samenwerking met VVV Veenkoloniën en de Ondernemersvereniging Veendam Centraal kwam de krant tot stand. De krant werd in een oplage van 50.000 huis aan huis verspreid in Oost-Groningen. De Media Groep is voornemens om dit jaar bij meerdere evenementen een speciale krant uit te brengen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal