Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

VVV coördinator draagt stokje over aan opvolger

salome-hein Nathanja Mulder VVVVEENDAM – In 2012 is Nathanja Mulder begonnen als coördinator voor het nieuwe VVV agentschap in Veendam. Sinds haar aantreden is er een actief VVV agentschap opgezet, is de samenwerking met de ondernemers en de omliggende regio’s opgepakt en zijn er veel nieuwe toeristische producten ontwikkeld.

Zo wordt er inmiddels jaarlijks een recreatiekrant uitgebracht, zijn er diverse fiets- en wandelkaarten gelanceerd en is er een eigen huisstijl ontwikkeld. Verder is er de goed bezochte website www.veenkolonien.groningen.nl gerealiseerd. Ook werd de natuur van Oost-Groningen bewandeld en onder de aandacht van het publiek gebracht via het project Wandeln in Oost-Grunn.

Nathanja Mulder: ’Ik heb met hart en ziel gewerkt aan het opzetten van een VVV agentschap en er zijn mooie resultaten geboekt. En dat verdient dit gebied ook. Het is hier werkelijk waar zo mooi, gemoedelijk en veelzijdig. Er is zo’n rijke cultuurhistorie en er is nog zoveel onontdekt natuurschoon. Het is juist ook die mix van zaken die dit gebied aantrekkelijk maakt. Het is alleen nog vaak onbekend.
Toch heb ik onlangs besloten dat ik op zoek wil naar een andere uitdaging, op een ander werkvlak. Graag geef ik hierbij te kennen dat ik vanaf 2017 dan ook niet meer voor de VVV werkzaam ben.’

Nathanja Mulder draagt het stokje over aan opvolgster Elleke van der Molen uit Veendam die per 1 januari 2017 aan zal treden als coördinator.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.