Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

VVV Veenkoloniën brengt Recreatiekrant uit

VEENDAM – VVV Veenkoloniën heeft woensdagochtend de Recreatiekrant 2017 gepresenteerd. Tijdens deze ochtend overhandigde VVV-coördinator Elleke van der Molen de Recreatiekrant 2017 aan Mechteld Timmer van Huis voor de Kunst.

Verkrijgbaar

VVV Veenkoloniën geeft voor de vierde keer deze jaarlijks verschijnende krant uit. Er worden 10.000 stuks verspreid over diverse toeristische punten, ondernemers en attracties in Groningen en Drenthe. Ook is de krant verkrijgbaar bij diverse VVV punten en Tourist info’s in de provincie. De krant bevat informatie over evenementen en arrangementen in de toeristische regio Veenkoloniën. Ook is er onder meer aandacht voor het Huis voor de Kunst: één van de VVV-leden waarmee een interview plaatsvond die in deze editie te lezen is.

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.