Direct naar de inhoud.

Voorleesontbijt in de Stobbe

  • door:
  • op:

voorleesontbijt De StobbeSTADSKANAAL – In het kader van de Nationale Voorleesdagen werden de peuters van de Stobbe in Cereswijk op 27 januari verrast met een voorleesontbijt. Tijdens het gezamenlijke ontbijt werd door Grietje Schipper en Monique Kroom het prentenboekje ‘We zijn zo blij! We hebben er een geitje bij’ voorgelezen. Monique in haar beste Nederlands en Grietje in onvervalst Grunnings.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het voorlezen aan jonge kinderen tot zes jaar centraal. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt veel plezier. De Nationale Voorleesdagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen, die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers.

geitje voorleesdagen

Het Prentenboek van het Jaar 2016 ‘We hebben er een geitje bij!’, is geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe. Grietje Schipper en Monique Kroom, beiden raadslid PvdA Stadskanaal, waren zeer verheugd dat zij werden gevraagd de peuters te komen voorlezen. Beide dames hebben een warme interesse voor wat zich allemaal afspeelt in Cereswijk. Zij volgen de activiteiten daar op de voet.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal