Direct naar de inhoud.

Bibliotheken in het teken van De Nationale Voorleesdagen

  • door:
  • op:
Moppereend – F: De Nationale Voorleesdagen 2020

VEENDAM/STADSKANAAL – Van 22 januari tot en met 1 februari staan de bibliotheken in Oost-Groningen in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Centraal staat het Prentenboek van het jaar, “Moppereend” geschreven door Joyce Dunbar.

In “Moppereend” speelt een eend de hoofdrol. Ze gaat van mopperig, naar extreem chagrijnig. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken door te vragen of ze met hen wil meedoen, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het gechagrijn van de eend. Als dat maar goed komt..

Kinderen (tot 6 jaar) die tijdens de Nationale Voorleesdagen gratis lid worden van de Bibliotheek krijgen een kleine verrassing. Daarnaast organiseren de bibliotheken tien dagen lang voorleesfeestjes.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal