Direct naar de inhoud.

Wethouder start De Nationale Voorleesdagen

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

VEENDAM – Woensdagmorgen las wethouder Jaap Velema (D66) op geheel eigen wijze het Prentenboek van het Jaar voor aan de kleutergroepen van OBS de Noorderbreedte.

Van 24 januari tot en met 3 februari staat de bibliotheek Veendam in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Centraal staat het Prentenboek van het Jaar, Ssst! De tijger slaapt, geschreven door Britta Teckentrup. Ook dit jaar gingen de de Voorleesdagen met het Nationaal Voorleesontbijt, waarbij door het hele land wordt voorgelezen door bekende en onbekende Nederlanders van start. Alle kinderen (tot 6 jaar) die tijdens de Nationale Voorleesdagen gratis lid worden van de bibliotheek krijgen een leuke verrassing.

Voorleesfestival

Cultuurcentrum vanBeresteyn organiseert in het kader van De Nationale Voorleesdagen op zaterdag 27 januari een Voorleesfestival met theatervoorstellingen, workshops, spelletjes, dans en muziek! Van 12.30 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen en (groot)ouders genieten van verhalen, muziek, dans én theater. Het festival opent met een theatervoorstelling van Boer Boris. Kaarten, € 5,- per persoon, zijn verkrijgbaar via de theaterkassa van Theater vanBeresteyn of te reserveren via vanberesteyn@veendam.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal