Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geslaagde poëzieavond in Bibliotheek Stadskanaal

foto 3STADSKANAAL – Dinsdagavond 2 februari vond in Bibliotheek Stadskanaal voor het derde jaar een poëzieavond plaats ter gelegenheid van de landelijke Poëzieweek. Het was een geslaagde en inspirerende avond. Locatiebeheerder Ria Muller opende de avond en heette iedereen welkom. De presentatie was in handen van Harm Gelling.

Er waren veertien amateurdichters aanwezig, voornamelijk uit Oost-Groningen, die voordroegen of voorlazen uit eigen werk. De bijdragen waren interessant, boeiend en van hoog niveau. De zusjes Vera en Ina Roetman uit Gasselte zorgden voor een muzikale bijdrage. Gezien de vele enthousiaste reacties van de aanwezigen kan teruggezien worden op een geslaagde avond.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.