Direct naar de inhoud.

Blij met Bomen

  • door:
  • op:

Overhandiging eerste exemplaarASSEN – Jan van Ginkel heeft afgelopen vrijdagmiddag zijn nieuwe boek ‘Blij met Bomen’ gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Erik van der Bilt, directeur van Stichting Het Drentse Landschap. De presentatie vond plaats bij Eethuis de Voscheheugte in Mantinge.

In het boek vertelt Jan van Ginkel van alles en nog wat over een veertigtal bomen en struiken in Drentse dorpen, het buitengebied en de bossen. Dat doet de schrijver op een makkelijk leesbare manier, waarmee zijn liefde voor bomen en struiken wordt beschreven. Daarmee hoopt Van Ginkel dat er, met het oog op de toekomst, eens anders naar de natuur wordt gekeken.

blij met bomenDe gedichten van Jan van Ginkel, in combinatie met onder meer nieuw werk van Drentse dichters, bieden een speelse impressie van de natuur. In het boek staan daarnaast tientallen prachtige foto’s van bomen en struiken, waardoor het een heerlijk boek is om in te bladeren en te lezen.

Blij met Bomen is een uitgave van Stichting Het Drentse Boek, in samenwerking met Stichting Het Drentse Landschap en Landschapsbeheer Drenthe. Het boek Blij met Bomen is voor €19,95 te koop in de boekhandels en via drentheboeken.com-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal