Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vluchtelingenwerk Oost Groningen krijgt meer medewerkers

André Pathuis en Maaike Beukema van Vluchtelingenwerk

André Pathuis en Maaike Beukema van Vluchtelingenwerk (VWNN)

MUSSELKANAAL – Vluchtelingenwerk Noord Nederland Stadskanaal (VWNN) heeft personeels- uitbreiding gekregen. De verhoogde instroom van asielzoekers heeft hier tot een verhoogde taakstelling geleid. Het team moet daarom erg veel werk verzetten. Om vluchtelingen beter te kunnen ondersteunen en om alle werkzaamheden op te kunnen vangen, was de uitbreiding dan ook hard nodig.

Voor de locatie Stadskanaal gaat dit betekenen dat met ingang van heden Greet Bresters en Renate Schepers aanspreekpunt zijn geworden. Bresters is een ervaren medewerker die jaren voor VWNN in Stadskanaal/Musselkanaal en Pekela gewerkt heeft en de laatste jaren ook op het hoofdkantoor in Groningen. Ook de locatie Pekela krijgt meer ondersteuning. Het team Oost Groningen heeft daarmee een nog betere basis gekregen waarmee het verder kan werken aan de taakstelling in beider gemeenten.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.