Direct naar de inhoud.

Leste Traain Noar Knoal vol met muziek en cultuur

  • door:
  • op:
Treinstation Musselkanaal
Treinstation Musselkanaal

VEENDAM – Zaterdag 25 juni 2016 organiseert stichting Bogdike in samenwerking met de museumspoorlijn STAR en cultuurcentrum vanBeresteyn een unieke treinreis ‘Leste Traain Noar Knoal’ tussen Veendam en Musselkanaal en een Night Of The Proms concert op het Museumplein in Veendam.

Live muziek in de trein, live muziek op de stations van Stadskanaal, Wildervank en Veendam en live muziek op het Museumplein te Veendam. Artiesten die zullen optreden op de stations en in de trein zijn onder andere Swinder (foto), Roelof van der Velde, Bert Hadders en de Nozems, Sikkom Kult, Safari Joe, Harlequin Hovers, Jan Henk De Groot, Erwin de Vries + band en vele anderen. Kaarten voor deze treinreis zijn te koop voor € 12,50 aan het loket van station Stadskanaal bij Bogdike aan de Kerkstraat te Veendam.

Vertrektijden zijn te vinden op de websites www.bogdike.nl en www.stadskanaalrail.nl. Op het station van Veendam zal ook een optreden zijn van het Opleidingsorkest VKSO/vanBeresteyn en zal er vanaf het station Veendam een wandeling zijn naar het centrum met orkest de Crackerjacks.

Vanaf 20.00 uur is er op het Museumplein dan nog een Night Of The Proms met optredens van het VKSO met Everhard Sprik, Gerry Wolthof en Marianne van der Velde, Edwin Jongedijk, Alex Vissering, Bert Hadders, Jan Henk de Groot en ook nog als de Troebadoers.

En als klap op de vuurpijl na afloop van dit alles een optreden van Bert Hadders en de Nozems samen met Everhard Sprik en Harrie Niehof.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal