Direct naar de inhoud.

Winkelpand Goudkorrel verzegeld

goudkorrel
F: Marc Dol (RTV1)

STADSKANAAL/VEENDAM – Juwelier Henk Oosterhof van Goudhof Juweliers is failliet. De laatste jaren gingen de zaken minder en de winkel in Veendam was al een tijdje dicht. Henk Oosterhof kreeg landelijke bekendheid doordat hij voor Piet Kleine een gouden elfstedenkruisje fabriceerde. Oosterhof deed dit omdat de schaatser niet het officiële elfstedenkruisje kreeg omdat hij in 1997 een stempelpost miste. Oosterhof stond ook bekend als de man met ludieke acties en was een trouwe supporter van de Sportclub Veendam.

Goudkorrel

Curator Jan Hein Mastenbroek heeft nu ook in Stadskanaal het winkelpand laten verzegelen. Oosterhof zelf zou volgens ingewijden naar Duitsland zijn vertrokken en sindsdien is hij spoorloos.De winkel van Oosterhof in Veendam stond dan wel leeg, maar in Stadskanaal gingen de zaken door. De schoonzoon van Oosterhof zegt de juwelierszaak daar van hem overgenomen te hebben. Op de gevel staat de naam ‘Goudkorrel’.

Curator Jan Hein Mastenbroek eist dat de schoonzoon van Oosterhof aantoont, dat hij inderdaad de nieuwe eigenaar is. ‘Maar hij weigert dat’, laat Mastenbroek via de regionale omroep RTV Noord weten. Om nu eerst duidelijkheid te krijgen heeft Mastenbroek afgelopen vrijdag onderzoek gedaan en hierna het pand in Stadskanaal laten verzegelen door een notaris.

13 reacties op “Winkelpand Goudkorrel verzegeld”

 1. Ik hoop dat ik mijn vriendschapsring terug krijg….vanmiddag de eigenaar gesproken en die zei dat ie van de week weer open gaat….

 2. Ik hoop dat wij onze trouwringen wel krijgen. Die komen over anderhalf week binnen bij goudkorrel. Nog maar even afwachten hoe dit afloopt.

 3. Denk niet dat je nog wat terug ziet kom zelf uit Veendam hoeveel mensen daar nog steeds op hun spullen zitten te wachten tis gewoon oplichterij.

 4. Fam. Oosterhof bezit genoeg panden en antieke klokken waarmee de faillissement betaald kan worden. Blauwe stad, appartement stadskanaal, huis in Spanje benidorm (plaats altea Hills)
  Oosterhof zelf zit vermoedelijk in Duitsland bij de ouders van eigenaar goudkorrel. Doorgestoken kaart hiermee wordt geprobeerd om onder een faillissement uit te komen zonder ook een cent te hoeven betalen. Boeven zijn het! Wordt tijd dat er actie wordt ondernomen.
  Ps. Adressen zijn bekend. Curator kan via onderstaand mij benaderen.

  • Beste ..”Oproep tot meer reacties!”,

   Bij deze zou ik ook graag meer willen weten over wat u noemt ”boeven” dit kan absoluut niet door de beugel en zijn wij dus ook op zoek naar dezelfde persoon. Via de curator al contact proberen te leggen maar niemand weet nog ergens van af.

   Hoe is het mogelijk om verder met u in contact te komen! Alvast bedankt u bent erg attent geweest om hiermee te willen helpen.

 5. Wij hebben ook ringen besteld en al betaald (doen we ook nooit weer) wij hebben ook niks meer gehoord zijn er al aantal keren langs geweest en heel vaak gebeld maar helemaal niks. Staat dat ze via telefoon berijkbaar zijn is niet zo………

  We weten niet meer waar we heen moeten gaan
  En wat we moeten doen wij willen graag onze ringen of geld terug..

 6. ook wij krijgen nog geld terug van een tegoed bon , doen we ook nooit meer!
  Werd tegen ons ook gezegd dat binnen een week weer open zou gaan ,,,maar tot heden niks gehoord tel wordt niet opgenomen

 7. pijn
  t doet zo pijn
  ik gaf in goed vertrouwen een bloedkoralen ketting[hals] en een armband ter reparatie
  t waren geschenken van mijn onlangs overleden echtgenoot en ooooooooooooo ik hoop t terug te krijgen

 8. Voor een paar honderd euro gouden horloge band gekocht. Speciale prijs als we zonder bon betaalden. Bleek later bandje van een paar tientjes te zijn. Oplichters zagen de bui natuurlijk al hangen.

 9. De wijze waarop de beste man mij te woord stond toen ik met een ondeugdelijk horloge bij hem terugkwam deed mij al het ergste vrezen. Wat een lomp figuur zeg.
  Maar ja , zoals Groningers zeggen: ieder krijgt wat hem toekomt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-