Direct naar de inhoud.

Buitenconcert Night of the Guitars in Veendam

  • door:
  • op:
Night of the Guitars
Night of the Guitars – Foto W. v/d Werf

VEENDAM – Op zaterdag 9 juli is er op het Museumplein te Veendam weer een buiteneditie van Night of the Guitars met een vol programma. ’s Middags Night Hunt een zoektocht naar jonge gitaristen die aan de poort van roem en succes staan en dat deze middag alvast etaleren in Veendam. De middagpresentatie is in handen van Henk Schaart. Begeleiding van de nieuwkomers is van de Veendammer formatie Beecham.

De eerste prijs is een door Muziekhuis Leo beschikbaar gestelde Vintage V52 MRB Sicon elektrische gitaar. Verder zijn er nog optredens van Inge van Calkar + band, Beecham en 12 dames op gitaar o.l.v. Wietse Koning. Het avondprogramma dat om ongeveer 20.00 uur start bestaat uit favoriete nummers van de muzikanten, gekozen uit hun eigen CD/ platenkast en deze altijd al wel een keer wilden spelen.

De muzikanten die deze avond hun favoriete muziek zullen spelen zijn: de gitaristen Ruben Hoeke, Christof Bauwens, Lex Koopman, Bé Brakke, Coos Grevelink, Guus Laporte, John Laporte, Evert Erents, Nick Cramer en Rolf Perdok de drummers Roel Kuipers, Harrie Groenewold en Hans Waterman op basgitaar Hans Steneker en Ad Antonisse op toetsen Chris Kleine, percussie Eddie Tokromo en het vocale gedeelte komt voor rekening van Peter Bloem, Mangel, Irene Wilkens, Koos Cramer en Everhard Sprik die ook de presentatie doet.

[ingezonden ]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal