Direct naar de inhoud.

Recreatiezwembad Tropiqua organiseert subtropisch Summer Event

  • door:
  • op:
Foto: Tropiqua.nl
Foto: Tropiqua.nl

VEENDAM – Tropiqua organiseert op 11, 12 en 13 augustus het Tropiqua Summer Event 2016. Tijdens dit zomerse evenement worden er op het buitenterrein spectaculaire luchtkussens geplaatst voor jong en oud. Zo komt er een vijftien meter hoge glijbaan, een twintig meter lange stormbaan, een voetbalarena en voor kleine kinderen een springkussen. Ook binnen in het wedstrijdbad komt een groot luchtkussen.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunnen bezoekers tegen het reguliere tarief gebruik maken van de extra faciliteiten. Er zijn ook een aantal horecagelegenheden aanwezig, zoals een poffertjeskraam, een kraam met Italiaans ijs en een afhaalpunt voor pizzapunten.

Beachparty
Op vrijdag 12 augustus is er van 20.00 tot 0.00 uur een beachparty ‘till midnight’ in het zwembad. Bezoekers kunnen tot 22.00 uur naar binnen voor € 6,35 per bezoeker. Er zijn die avond diverse opblaasbare objecten in het water en er is een DJ die voor de juiste muziek en sfeer zorgt!

Tropiqua richt zich met het Summer Event op het hele gezin. De binnen- en buitenactiviteiten zijn bedoeld voor mensen uit de regio die niet op vakantie gaan, en voor toeristen uit met name Groningen en Drenthe. Het zwembad wil iets bijzonders organiseren midden in de bouwvak, en daarmee de veelzijdigheid en brede functie van het zwembad laten zien.

Donderdag 11 augustus 2016 wordt het Summer Event om 10.00 uur feestelijk geopend. Tropiqua hoopt deze drie dagen veel mensen te ontvangen tijdens het Summer Event 2016.

[ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal