Direct naar de inhoud.

Kinderspelweek in de laatste week van de schoolvakantie

  • door:
  • op:

De Kwinne biedt plaats aan KinderspelweekSTADSKANAAL – Het is weer zover. In de laatste week van de schoolvakantie (22-26 augustus) organiseert het Kinderwerk Maarsstee/Maarswold voor de achtste keer een Kinderspelweek.

Door de verhuizing van de basisschool de Ark naar het Wijklokaal Maarswold Actief, zal de spelweek dit jaar plaatsvinden bij het jongerencentrum De Kwinne in Maarsstee aan de Luxemburglaan 103. Een zeer geschikte plaats, een mooi gebouw met twee grote speelweiden er naast. Het terrein zal uit veiligheidsoverwegingen de hele week zijn afgezet met dranghekken en is alleen toegankelijk voor vrijwilligers en de kinderen die aan de spelweek meedoen.

Evenals de voorgaande edities is er weer een dijk van een programma samengesteld (inclusief een dagje uit). Voor de kinderen een prachtige week om de zomervakantie af te sluiten.

Aanmelding en informatie
Kinderen kunnen worden aangemeld in De Kwinne op zaterdag 20 augustus tussen 10:00 en 13:30 uur. Dit jaar geen voorinschrijving. De kosten voor de hele week zijn € 5,00. – Meer of nieuwe informatie en het volledige programma vindt u in het spelweekboekje of volgt u via de facebookpagina Kinderwerk Maarsstee/Maarswold. Informatienummer spelweek: 06-21960401.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal