Direct naar de inhoud.

Minisymposium reumatische aandoeningen in Refaja ziekenhuis

  • door:
  • op:

Refaja ziekenhuis
Refaja ziekenhuis
STADSKANAAL – Treant Zorggroep houdt op woensdag 12 oktober in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal een minisymposium over reumatische aandoeningen. Tijdens dit symposium worden de meest voorkomende reumatische aandoeningen en de diverse behandelmogelijkheden besproken. Patiënten, (leerling-)verpleegkundigen en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Het minisymposium is georganiseerd door de polikliniek reumatologie van ziekenhuislocatie Refaja in samenwerking met reumapatiëntenvereniging ReumActief in het kader van Wereldreumadag.

Programma
Tijdens het minisymposium komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo wordt er uitleg gegeven over de meest voorkomende reumatische aandoeningen en welke anti-reumamedicatie en pijnstilling er zijn. Ook worden ergotherapeutische behandelmogelijkheden, revalidatiemogelijkheden en orthopedische aanpassingen en hulpmiddelen besproken.

Locatie en tijden
Het minisymposium is op woensdag 12 oktober 2016, van 16.30 tot 20.00 uur in de Zwartsenbergzaal in ziekenhuislocatie Refaja aan de Boerhaavestraat 1 in Stadskanaal. De entree is gratis. Aanmelden kan vanaf 1 september via (0599) 65 45 26 of via het aanmeldformulier op de website.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal