Direct naar de inhoud.

DJ uit de Oekraïne live in de S-Express

  • door:
  • op:
dj-rulya
dj-Rulya

RTV1 – Afgelopen vrijdag was Ruslan Nyschyk te gast in het programma de S-Express! Ruslan, beter bekend als DJ Rulya, is geboren in de Oekraïne en al 15 jaar bezig met muziek. Ongeveer 11 jaar geleden heeft hij het mixen ontdekt en is daarmee in de Oekraïne inmiddels voor velen een bekende DJ.

AZC 

Sinds een jaar is Ruslan woonachtig in het AZC te Musselkanaal. Ook daar hoeft hij zijn hobby niet te missen. In het AZC heeft men, naast diverse muziekinstrumenten, namelijk ook ruimte gevonden voor een heuse DJ Mixer. En zo was in de S-Express ineens een lokale / internationale DJ te gast

DJ Rulya deed de studio trillen op zijn grondvesten! Heerlijke muziek, op een prachtige, professionele manier aan elkaar gemixt. En blij dat hij was! Dankbaar dat hij zijn hobby op deze manier aan ons en onze luisteraars mocht laten horen.Liefhebbers hebben nog een kans Ruslan live te zien en horen optreden.
Op 24 september treedt hij namelijk op tijdens de “Burendag” op het AZC te Musselkanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-