Direct naar de inhoud.

Ruim 600 judoka’s op Veendammer Judokampioenschap

  • door:
  • op:

judoka-veendamVEENDAM – Het was in het indoorcentrum in Veendam afgelopen weekend een drukte van belang. Judoschool Veendam organiseerde voor de 9e keer het Internationale Veendammer Judokampioenschap. Er kwamen maar liefst 620 judoka’s uit Nederland, Belgie, Duitsland, Zweden en Denemarken in actie op dit sterk bezette judotoernooi. Op de zondag stond er voor de judoka’s ook nog een gezamenlijke training op het programma. Het toernooi werd door een kleine 100 vrijwilligers in goede banen geleid. Het Veendammer Judokampioenschap mag gerekend worden tot een van de sterkere toernooien in Nederland.

De judoka’s van de eigen Judoschool wisten voor eigen publiek een erg goede indruk achter te laten. Maar liefst 10 judoka’s wisten kampioen te worden. Vera Raspe, Sarah van Driel, Annelie Bultena, Ingrid Engwerda, Sarah Hector, Marit Kamps, Maarten van Ark, Isaac Ogiemwonyi, Sander Hoogeveen en Leon Fransens namen plaats op de hoogste trede van het podium. Volgend jaar viert het IVJK haar jubileum. Dan zal het toernooi voor de 10 e keer gaan plaatsvinden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal