Direct naar de inhoud.

Festival ‘Voor niets gaat de zon op’ in Winschoten

  • door:
  • op:
F: HarbourJazzClub
F: HarbourJazzClub

WINSCHOTEN – Op 19 oktober a.s. organiseert SamEvents4U het festival ‘Voor niets gaat de zon op’ bij de Harbour JazzClub in Winschoten. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 12 en 17 uur. De entree is gratis.

Het festival is speciaal voor de minima, mensen die om wat voor reden dan ook, minder te besteden hebben. Ook andere geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom. Er zullen stands staan die informatie en ondersteuning bieden, bijvoorbeeld Kledingbank Maxima, het steunpunt Vrijwilligerswerk en Humanitas. Daarnaast zullen er leuke kinderactiviteiten georganiseerd worden.

Geïnteresseerde bedrijven en organisaties kunnen zich nog aanmelden via e-mailadres: festival.voornietsgaatdezonop@gmail.com. De deelname is gratis; SamEvents stelt tafels beschikbaar.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal