Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hulde voor Iris en Frédérique door wethouder Schmaal

VEENDAM – (door Peter Panneman) – Zaterdagmiddag werden de wakeboarders Iris van Suchtelen van der Haare en Frédérique Karster gehuldigd door wethouder Henk Jan Schmaal van Veendam. Wakeboarden is een watersport, waarbij de wakeboarder aan een lijn, soms door een boot, soms door een kabelbaan over het water wordt getrokken.

Kampioen

De wakeboarders hebben deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen Cable wakeboard. Iris is voor de vierde keer Nederlands kampioen geworden in de categorie Girls en Frédérique is Nederlands kampioen geworden in de categorie junior Ladies.

De Nederlandse kampioenschappen Cable wakeboard werden op 17 en 18 september 2016 gehouden in Zwolle. Veendam mag trots zijn op de twee wakeboarders uit Veendam die de sport en de regio een positieve uitstraling geven. De huldiging vond vanmiddag plaats bij het watersportcentre in het Veendammer Borgerswold. Zaterdag vond de laatste competitie van de Noorder Wakeboard Challenge plaats van dit jaar.

Meer Peter Panneman..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.