Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bogdike sluit een succesvol jaar af in Hotel Parkzicht

Inge van Calkar

Inge van Calkar

VEENDAM – In samenwerking met Hotel Parkzicht, die dit jaar haar 85-jarig bestaan viert, sluit stichting Bogdike het jaar 2016 af met een sponsor-en donateursavond, maar ook niet donateurs zijn welkom. Deze kunnen tegen betaling de avond bijwonen.

De avond wordt gehouden op zaterdag 5 november in Hotel Parkzicht in Veendam met optredens van Inge van Calker en band, Mama Maffia en de Statues Quotes. De zaal gaat open om 20.30 uur de aanvang is 21.00 uur U kunt deze avond donateur of sponsor worden van Bogdike zodat de gratis toegankelijke activiteiten in de zomermaanden doorgang kunnen blijven vinden

Inge van Calkar – Inge van Calkar wordt geboren op 8 augustus 1984 in Bunschoten, Utrecht. Op haar dertiende krijgt ze een Spaanse gitaar van haar zus. Daarmee wordt bij haar de interesse voor muziek gewekt. “Ik was zo dol op mijn gitaar dat ik er op elk vrij moment op wilde spelen. Mijn moeder was daar op den duur wel zo klaar mee, dat ze me verbood om in de huiskamer te spelen.”

Mama Maffia  –  Mama Maffia speelt eerlijke rechttoe recht aan Rock ‘n Roll in streektaal. Met hun gruizige, pure, strakke en rauwe muziek, met de bakermat in de blues en Rock ‘n Roll, weten ze het publiek in te pakken. Het zijn echte plattelandsrockers met een flinke dosis humor. Normaal, Jovink en de Voederbietels, Bökkers maar ook ZZ-Top, Status Quo, CCR, Johhny Cash enz. als inspiratiebron. Originele teksten zijn omgezet in streektaal.Schrijven van eigen werk schuwen ze ook niet. Alle ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekt, feest zijn dus aanwezig!Mama Maffia staat garant voor een geslaagde, dampende stampende, knettergekke portie feestgebruis vol met stampende Rock `n Roll en Blues muziek.

Status-Quotes

Status-Quotes

Status Quotes  – A Tribute to Status Quo, the classic frantic 1970s’

Gestimuleerd en geïnspireerd door de reünie tours van de oerbezetting van Status Quo, besloten gitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis na jaren hun woorden om te zetten in daden en een Status Quo tribute-band op te starten. Met de komst van drummer Rens Hardijzer en bassist Harry Kruisselbrink was het kwartet eind 2014 compleet. Alle vier zijn al jaren actief in de Nederlandse muziekscene en spelen in bands als The Fortunate Sons, Cuban Heels, Stingray en Mike & the Mellotones. De aanstekelijke “12-bar-boogie” en de pakkende songs worden op solide wijze gespeeld door “Status Quotes”, en zorgen voor een Rock & Roll feest van de bovenste orde!

Voorverkoop € 8,- en ’s avonds aan de kassa een tientje. Voorverkoop is bij Hotel Parkzicht aan het Museumplein. [ Ingezonden door stichting www.bogdike.nl ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.