Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stemmen op je favoriete eetgelegenheid

Foto: Lekkernoord.nl

Foto: Lekkernoord.nl

STADSKANAAL – Zowel Grand Café ’t Raadhuys in Stadskanaal als Restaurant de Gaffel uit Valthe zijn verkiesbaar voor de LekkerNoord verkiezing 2016. Dat is een zoektocht van de regionale krant van Groningen en Drenthe naar het beste Grand Café of restaurant in Noord Nederland.

Korting

Door de samenwerking met lekker eten met voordeel, kan je naast stemmen voor je favoriete restaurant op LekkerNoord.nl, ook kortingscheques ophalen en inleveren voor een korting bij je favoriete Grand Café of Restaurant. Genoeg reden dus om even hier te gaan stemmen!

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.