Direct naar de inhoud.

Geopark, Hunebedcentrum, Attractiepark Drouwenerzand en Tropiqua genomineerd voor leukste uitje

  • door:
  • op:

Het Geopark de Hondsrug, het Hunbedcentrum in Borger en Attractiepark Drouwenerzand zijn genomineerd voor het leukste uitje van 2022 in de regio Drenthe.  In Groningen is Zwemparadijs Tropiqua in Veendam genomineerd. De verkiezing wordt georganiseerd door de ANWB.

De ANWB nomineert landelijk 39 uitjes voor het leukst uitje. Dit zijn uitjes met bezoekersaantallen boven de 450.000. In elke provincie nomineert de vakjury nogmaals 12 uitjes voor de provinciale prijs. Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen zijn prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.

Hunebed8baan

Leden van de ANWB kunnen tot 31 oktober op hun favoriete uitje stemmen. Begin volgend jaar wordt duidelijk welk uitje de prijs wint.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-