Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstconcert in het SHC door Klaas Spekken en Walter Büdgen

shc-act12-20161218-kerst-klaas-spekken-9250-prSTADSKANAAL – Op zondagmiddag 18 december verzorgt Klaas Spekken een sfeervol kerstconcert bij de kerstboom van het Streekhistorisch Centrum. Samen met zijn vaste gitarist Walter Büdgen brengt hij kerstklassiekers ten gehore, maar ook nummers uit zijn eigen repertoire.

Klaas Spekken, zang en Walter Büdgen, gitaar verzorgen een intiem concert, bij uitstek passend bij kerst. Mooie kerstliedjes als O Holy Night, Let it snow, en natuurlijk I’m dreaming of a white Christmas, worden afgewisseld met het Groningse repertoire van Klaas en de Nederlandse
liedjes van Walter. Ook liedjes van Herman van Veen, Robert Long, Daniël Lohues en Ede Staal staan op het programma van deze middag.

Het concert begint om 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur). De toegangsprijs bedraagt € 8,00 (€5,00 voor donateurs van het Streekhistorisch Centrum), inclusief koffie en koek. Let op: er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar! Reserveren is noodzakelijk. Dat kan tijdens kantoortijden telefonisch via 0599-612649 of per mail: info@streekhistorischcentrum.nl

Bij de foto: Klaas Spekken en Walter Büdgen tijdens de opening van SHC de oude Stelmakerij in Sellingen in september dit jaar.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.